binnenzonwering . gordijnen . vitrage . insectenhorren . verduistering . warmtewering . zonneschermen . rolluiken . screens . onderdelen


Klik op het gastenboek om
uw bericht te schrijven!

romazo is kwaliteit en biedt u gegarandeerde zekerheid

Professionals in binnenzonwering, buitenzonwering, raambekleding, rolluiken en insectenhorren zijn lid van Romazo Alleen gecertificeerde zonwering-en rolluikenleveranciers zijn lid van Romazo.
Romazo is de branchevereniging van gecertificeerde zonwering-en rolluikenleveranciers.

Kwaliteit

De bedrijven die bij Romazo zijn aangesloten, staan garant voor kwaliteit. Dat ziet u terug in een eerlijk en deskundig advies, vakkundige montage, duurzaam onderhoud, professioneel personeel, een uitgebreide keuze en een uitgebreide garantie. Als u een beroep doet op een lid van Romazo weet u waar u aan toe bent.

Garantie

Bij aankoop van binnenzonwering, raambekleding, buitenzonwering, rolluiken en insectenhorren bij een specialist aangesloten bij Romazo krijgt u een kwaliteits certificaat. Die biedt u de beste garantie zwart op wit. Alle Romazo leden zijn gebonden aan deze garantie die geldt voor zowel de geïnstalleerde materialen als voor de werking ervan. U heeft daarmee recht op kosteloos herstel van de artikelen waarop deze garantie betrekking heeft. De algemene leveringsvoorwaarden en de Geschillenregeling zijn goedgekeurd door de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis.

Service

De specialisten aangesloten bij Romazo zijn zeer servicegericht, hebben het milieu hoog in het vaandel staan en leveren offertes op maat. U ervaart wat het betekent om geadviseerd te worden in een professionele en plezierig servicegerichte omgeving. Zekerheid De gegarandeerde zekerheid van een Romazo professional.

• Gegarandeerde topkwaliteit

• Romazo garantie op alle producten

• Exclusief assortiment zonwering, rolluiken en raamdecoratie producten

• Professioneel advies door gekwalificeerde medewerkers

• Montage door speciaal opgeleide medewerkers

• Service van hoog niveau; óók na de garantie periode

Romazo bundelt de krachten van meer dan 180 professionals in Nederland

Protect Sun® Amsterdam leverancier van zonwering rolluiken raambekleding en insecten horren is deze professional en aangesloten bij Romazo.

Romazo voor uw gegarandeerde zekerheid

 

 


Maatwerk in raambekleding . raamdecoratie . zonwering . binnenzonwering . gordijnen . vitrage . inbetweens . insectenhorren . verduistering . warmtewering . buitenzonwering . rolluiken . reparaties . onderdelen . advies . inmeten . montage ...

Klik en vind snel ..... alle zonwering en raambekledingen met www.startpagina-zonweringen.nl
De klik van uw muis, brengt de mooiste zonwering en raamdecoraties bij u thuis.

Protect Sun ® zonwering en raamdecoraties bezoekt haar klanten in regio Amsterdam.Maar wij komen ook naar u toe in Amstelveen, Diemen, Duivendrecht, Weesp, Haarlem, Zaandam, Oostzaan, Aalsmeer, Schiphol ,Badhoevedorp, Almere, Muiden, Muiderberg, Loosdrecht, Ouderkerk aan de Amstel, Het Gooi, Soesterberg, Soest, De Bilt, Den Haag… Staat uw woonplaats er niet bij? Vraagt het ons s.v.p.!

sitemap | disclaimer | privacy verklaring (AVG)